“Ned sin karakterer flade, det gør det nemmere

“Ned til hundene” handler omen kvinde der nok er baseret på Helle Helle selv. Romanens hovedperson ogfortæller er en 42 årig forfatter som har forladt sin mand, som nu sidder nu vedet busstoppested i midten af ingenting og “leder efter et godt sted atgræde,” hun trænger til noget hjælp. Hjælpen kommer i form af et ungt parved navn John og Putte. John og Putte samler hende op og tager hende ind og laderhende sove i deres sofa. Der er íkke noget specielt om John ogPutte, de lever et meget stille liv.

Det er det der gør dem til nogle rigtiggode karakterer som er meget elskværtige. For eksempel i denne passage:”Det er Putte…

hun har været på Jensens Bøfhus med Eskild. De synes, detrængte til lidt godt. Hun har fået det store softice-bord til dessert, hun kannæsten ikke stå på benene.” ‘Bente’,som Putte navngiver hovedpersonen, begynder langsomt at finde tilbage til sigselv, under opholdet hos de venlige fremmede. Hun hjælper til i huset og harandre gøremål, bl.a. passer hun de hunde som romanens titel henviser til. Bogen er meget klassisk Helle Helle ogbruger minimalisme til at fortælle så meget som muligt.

Det kan være vanskeligtat fortælle hvad der sker i sådan en bog fordi ved første blik sker der ikke såmeget. Helle Helle fortæller historien mellem linierne med diskrete “plotpunkter.” Hun gør karaktererne i romanen flade med vilje til at finde enhistorie i det dagligdags.

Best services for writing your paper according to Trustpilot

Premium Partner
From $18.00 per page
4,8 / 5
4,80
Writers Experience
4,80
Delivery
4,90
Support
4,70
Price
Recommended Service
From $13.90 per page
4,6 / 5
4,70
Writers Experience
4,70
Delivery
4,60
Support
4,60
Price
From $20.00 per page
4,5 / 5
4,80
Writers Experience
4,50
Delivery
4,40
Support
4,10
Price
* All Partners were chosen among 50+ writing services by our Customer Satisfaction Team

Det er det Helle Helle er kendt for og hun viser detrigtig meget i den her bog.Desværre kan det også et svagpunkt at HelleHelle gør sin karakterer flade, det gør det nemmere at relaterer med dem men påsamme måde gør det dem også kedelige i nogle kapitler af romanen. Helle Hellegør hendes bedste til at undgå den her svaghed, og hun er også en af de forfatteresom bedst undslipper denne svaghed, det sker for eksemple næsten aldrig medJohn og Putte.Bogen prøver ikke at giv et metaforiskindblik i livet eller at få læseren til at tænke sig om og relatere tilhistorien.

I stedet prøver bogen at sætte et stille perspektiv på livet, hvor manser livet som hovedpersonen I romanen ser det, derfra bliver der stillede storespørgsmål om hvad det er at være i live. Når man tænker på den her måde bliverbogen meget god i det hele taget fordi det er en anderløs måde at stille sådannogle spørgsmål på, ved brug af minimalisme. Det største problem med bogen er hvordanHelle Helle meddeler atmosfæren. Bogen begynder meget godt på det her punkthvor Helle Helle beskriver en meget bleg atmosfære som virker meget godthvordan hovedpersonen føler I starten. Desværre er det som om Helle Helleglemmer hvordan man viser atmosfæren senere I bogen.

Bogen beskriver meget godthvordan hovedpersonen føler mere og mere komplet og glad senere i bogen menatmosfæren skifter aldrig ved de rigtige tidspunkter. Man føler en ser energi derkommer fra John og Putte og begynder at smitte af på “Bente,” men det heleføler stadig meget blegt og meningsløst som om Bente er deprimeret, selv om hunaldrig er skrevet på den måde. Det gør at læseren vil nogle gange føle at karakterudviklingen er lidt meningsløs.Andet end det er det en meget god bogsom ikke viser noget nyt fra Helle Helle men viser meget af det som gjor hendetil en populær forfatter.7.8/10 

x

Hi!
I'm Dora!

Would you like to get a custom essay? How about receiving a customized one?

Click here