de televisie  1 zenders1.

1    soorten zendersJe hebt veel verschillende soorten zenders op de televisie zoals.Publieke omroep kanalen zoals npo1,2 en 3 deze zenders worden betaald door de overheid en ze krijgen ook geld door reclame van de ster. Naast de grote organisaties zijn er ook kleine organisaties met zenders. Alleen die verdienen minder dan de grote publieke zendersje hebt ook nog regionale en lokale zenders dit zijn zenders die bedoelt zijn voor een bepaalde regio of provincies voorbeelden zijn rtv oost deze zender is bedoelt voor mensen uit Overijsel.

3 Comerciële zenders  comerciële  zenders zijn bedoeld om je te vermaken dit zijn vaak grappige of meeslepende programma’s voorbeelden zijn rtl 4,5,7,8 voor volwasseneen voor kinderen Nickelodeon en Disney xd. 4 Buitenlandse zenders we hebben in nederland ook nog veel buitenlandse zenders zoals bbc 1en 2en rai uno deze zenders zijn bedoelt voor mensen uit het buitenland die graag zenders uit eigen land willen kijken.1.2    programma’s je hebt ook heel veel programma’s de meest bekeken programma’s studio sport eredivisie op np1  luizenmoeder  door het hart van china journaal van 20.00 dit was het nieuws dit zijn de meest bekeken programma’s maar dat verranderd elke week omdat er ook elke week nieuwe programma’s bijkomen en oude programma’s wegvallen.

2 de oude televisie2.1    van vroegerDe televisie van vroeger was veel kleiner dan televisies die we nu hebben maar hij was wel heel bol er was toen ook nog geen kleuren televisie dus alles was zwart wit je had ook veel minder programma’s dan nu en die waren maar om bepaalde tijden en lang niet iedereen had een televisie dus als er iets kwam wat heel de buurt wou zien gingen ze naar iemand die wel een televisie had. Zo kon het dus af en toe zijn dat iedereen bij iemand in huis zat die een televisie had.

Best services for writing your paper according to Trustpilot

Premium Partner
From $18.00 per page
4,8 / 5
4,80
Writers Experience
4,80
Delivery
4,90
Support
4,70
Price
Recommended Service
From $13.90 per page
4,6 / 5
4,70
Writers Experience
4,70
Delivery
4,60
Support
4,60
Price
From $20.00 per page
4,5 / 5
4,80
Writers Experience
4,50
Delivery
4,40
Support
4,10
Price
* All Partners were chosen among 50+ writing services by our Customer Satisfaction Team

je kon bij de oude televisies ook niks opnemen dus als je naar de wc moest moest je het of ophouden of je miste een stukje van het gene wat je wou kijken dus te televisies van vroeger waren veel minder fijn dan die van nu.2.2    wie bedacht de oude televisieDe televisie is bedacht door drie mannen  3 kleurentelevisie3.1    sinds wanneer3.2    invloed3.3    door wie bedacht  4 van nu4.1    groot en plat4.2    wie bedacht deze nieuwe soort4.3    waarom groot en plat  5 uitvinder tv5.1    wie vond hem uit5.2    sinds wanneer is er tv5.3   invloed